Sollertis lyhyesti

Sollertis on kotimainen ICT-palveluyritys. Tuotamme laadukkaasti ja luotettavasti monipuoliset konesali-, pilvi-, tuki- ja elinkaaripalvelut. Kauttamme saat myös tarvitsemasi lisenssit ja laitteistot.

Asiakkaille haluamme antaa aikaa keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa. Tunnistamme asiakkaidemme tarpeet ja pidämme huolta, että täytämme ne nyt sekä tulevaisuudessa. Koulutamme jatkuvasti henkilökuntaamme pysyäksemme kehityksen huipulla – näin osaamme tarjota asiakkaillemme aina oikeat ja nykyaikaiset välineet työntekoon. Ammattilaisillamme on vankkaa osaamista ja kokemusta IT-palveluiden tuottamisesta yli 20 vuoden ajalta.

Menestyksemme takana ovat seuraavat pitkän linjan ammattilaiset:

Mika Hoffren

Mika Hoffren,
hallituksen puheenjohtaja

Olen ollut mukana ICT-alalla 1980-luvun lopulta ja perustanut Suomen vanhimman olemassa olevan Internet-operaattorin Image Worldin. Hosting- ja konesaliliiketoimintoja olen kehittänyt 1990-luvun alkupuolelta lähtien. Lisäksi olen ollut mukana useissa pioneeriprojekteissa. Vahvuutenani on aina ollut vahva visio teknologian ja talouden kehityksestä, minkä ansiosta olen toteuttanut useita aikaansa edellä olleita IT-palveluita.

Joanna Niininen

Joanna Niininen,
Vice President

Kiinnostuin IT-alasta jo nuorena, siksi hakeuduin yliopistoon tietojenkäsittelytieteen koulutusohjelmaan ja valmistuin sieltä maisteriksi. Näen jatkuvan koulutuksen tärkeäksi koko henkilökunnallemme. Pyrin tarjoamaan Sollertiksessa myös harjoittelupaikkoja nuorille, jotta meillä riittää tulevaisuudessakin osaavia tekijöitä. Olen työskennellyt monipuolisesti erilaisissa tehtävissä konesali- ja hosting-liiketoiminnassa, sen ansiosta minulla on vahva kokonaiskuva erilaisten palveluiden laadukkaasta tuottamisesta.

Rekrytointi

Sollertis tarjoaa sinulle haasteita ja mahdollisuuksia oppia uutta. Olemme nopea ja ketterä ICT-talo, jossa oma tuotekehitys on jatkuvaa. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja vastuullista otetta kaikessa toiminnassamme. Sollertiksen kattava palveluvalikoima mahdollistaa asiakasyritysten ICT-toimintojen tietoturvan, käytettävyyden ja käyttövarmuuden jatkuvan parantamisen. Sollertiksella on viisi palvelinkeskusta Suomessa ja viisi ulkomailla.

Avoimet paikat

Etsimme kokeneita järjestelmäasiantuntijoita

Tavoitteenasi on kehittää ja ylläpitää erilaisia tietojärjestelmiä sekä niiden tietoturvaa ja toimia asiantuntijana asiakkaille. Tehtäväsi tulevat olemaan monipuolisia, ja niiden suorittaminen vaatii päättäväisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä.

Mitä toivomme sinulta?

Voit olla etsimämme henkilö, jos täytät kolme tai useamman seuraavista vaatimuksista:

  • Hallitset ainakin yhden skriptaus- tai ohjelmointikielen (kuten Perl).
  • Hallitset erilaiset Unix-, Linux- ja Windows-käyttöjärjestelmät.
  • Olet asentanut kahdennettuja palvelinympäristöjä.
  • Palomuurilaitteiden ja reitittimien konfigurointi sujuu sinulta vaivattomasti.
  • Hallitset SQL-tietokannat hyvin (MySQL tai Ms SQL).
  • Graafinen käyttöjärjestelmä ei ole sinulle välttämätön suoriutuaksesi työtehtävistäsi.

Sertifioinnit, akateemiset opinnot ja halukkuus matkustaa ovat etuja, mutta eivät välttämättömiä. Työ vaatii sujuvaa kirjoitettua ja puhuttua englannin sekä suomen kielen taitoa. Työntekijöillemme teetetään viranomaisen taustatarkistus.

Kuvasivatko yllä mainitut ominaisuudet sinua? Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@sollertis.fi.