Asiakastarina:
Snellman-kesäyliopisto

Snellman-kesäyliopisto

Diginaiset innostavat meitä näkemään, että tekniikka ei ole pelottavaa

Snellman-kesäyliopiston rehtori Soili Meklin joukkoineen oli vuonna 2018 jo monen vuoden ajan taistellut sosiaalisen median kanssa. Tavoitteena oli nostaa Snellman-kesäyliopiston näkyvyyttä myös somekanavien kautta. Digitaalisen markkinoinnin sääntöjen, mahdollisuuksien ja kanavien jatkuvassa muutosten virrassa uiminen osoittautui kuitenkin haasteelliseksi ja kesäyliopistolaiset totesivat tarvitsevansa hommaan ulkopuolisen ammattilaisen.

Kumppaniksi etsittiin tahoa, joka auttaisi, sparraisi ja tekisi osin kesäyliopiston puolesta somemarkkinointia. Etsinnän jälkeen digitaalisen markkinoinnin kumppaniksi valikoituivat Sollertiksen diginaiset.

”Diginaisiin päädyttiin sen takia, että he tarttuivat heti toimeen ja olivat hyvin konkreettisia. Digimaailma on ollut jotenkin miehinen maailma ja diginaisilla voima tulee siitä, että he tekevät vähän erilaisia juttuja naisina. He ovat innostuneita ja innostavat meitä näkemään, että tekniikka ei olekaan pelottavaa ja tylsää vaan se oikeasti mahdollistaa hyviä juttuja.” kertoo Soili.

Määrätietoista näkyvyyden kasvattamista

Sollertiksen diginaiset ottivat Snellman-kesäyliopiston Facebook-sivut haltuunsa ja ryhtyivät tuottamaan aktiivisesti postauksia näkyvyyden kasvattamiseksi. Samalla tuotettiin materiaalia oppilaitoksen LinkedIniin sekä toteutettiin Google AdWords mainontaa. Diginaiset sparrasivat kesäyliopistoa uutiskirjeotsikoinnissa ja pohtivat yhdessä millaisia markkinointitekstejä kannattaa tehdä sekä millä lailla Facebook-sivut olisivat toimivat myös kotisivujen kannalta.

Snellman-kesäyliopistolle toteutettiin erilaisia videoita ja optimoitiin Facebook-sivuja uusimpien somevirtauksien mukaan. Snellman-kesäyliopiston somenäkyvyys kasvoi merkittävästi Facebook-markkinoinnin aloittamisen jälkeen.

”Sollertiksen ja diginaisten kanssa on ollut hyvä työskennellä, koska heillä on vahva ammatillinen perusta, mutta sen lisäksi he tuovat bonuksena iloisuuden ja mukaansatempaavuuden yhteiseen työskentelyyn.”

Soili Meklin