Konesali­palvelut

Liiketoimintaa tukemaan tarvitaan vakaat ja toimivat IT-järjestelmät. Sollertiksen konesalipalveluissa käytössäsi on aina uusin tekniikka, ilman että yrityksesi joutuu itse sijoittamaan laitteisiin. Tarvittaessa asiantuntijamme auttavat sinua alusta alkaen sopivan ratkaisun suunnittelussa ja ovat tukenasi myös käyttöönoton jälkeen. Sollertiksen konesalipalvelut varmistavat, että kaikki palvelun kustannukset ovat aina etukäteen selvillä ja helposti budjetoitavissa.

Palvelimia kaikkeen käyttöön

Palvelinkapasiteettia on saatavilla sekä fyysisinä- että virtuaapalvelimina. Kapasiteettipalveluissa Sollertis vastaa ympärivuorokautisesti palvelinympäristön suorituskyvystä, turvallisuudesta sekä häiriöttömästä toiminnasta.

Konesali­tilaa omille palvelimillesi

Tarjoamme konesalitilaa myös asiakkaiden omille laitteille. Konesalissamme on laitteistollesi turvallinen paikka ja hyvät yhteydet. Tarjoamme yksittäisten paikkojen lisäksi konesalipalveluita myös kokonaisille räkkikaapeille.

Asiantuntija käytössäsi

Asiantuntijamme auttavat palveluittesi perustamisesta aina niiden elinkaaren päähän asti. Hallitsemme sekä Windows- että Linux-ympäristöt. Asiantuntijamme auttavat, asentavat ja ylläpitävät muun muassa Lync-, Exchange-, Sharepoint- ja Citrix-palveluita. Osallistumme myös tarvittaessa asiakkaiden valmiussuunnitelmien laatimiseen sekä mahdollisiin toipumis- ja palautustesteihin.