3 kuukauden ilmainen postaussuunnitelma sinulle, ole hyvä!

Kesä on täällä ja edessä häämöttää loma – kuka päivittää yrityksen somea loman ajan? Voiko some hiljentyä kesäkuukausiksi? Mitä ihmettä someen edes kannattaa kesällä postata? Mikäli nämä asiat pyörivät päässäsi juuri nyt, olet tullut oikeaan paikkaan!

Lataa, täytä ja käytä

Jätä yhteystietosi alle* ja sähköpostiisi kilahtaa 3 kuukauden postaussuunnitelma:

Haluamme auttaa sinua suunnittelemaan kesän somejulkaisut ennakkoon ja siksi loimme ilmaisen ladattavan somekalenterin, jossa on valmis postausrytmi ja ideat kesäkuukausille! Valmiiden postausideoiden lisäksi kalenterissa on ohjeita ja vinkkejä sosiaalisen median pyörittämiseen, kuten ohjeet postauksien ajastamiseen, linkkien lyhentämiseen, sekä kuvien etsimiseen ja luomiseen.

Voit hyödyntää somekalenteria juuri tällaisenaan, täydentää sitä, tai lisätä omia postauksiasi käyttäen kalenteria ideoinnin pohjana – mikä ikinä toimii sinulle parhaiten.

5 syytä ladata somekalenteri:

1.

valmiit ideat, lisää vain yrityksesi tilanteeseen sopiva sisältö

2.

valmis aikataulu – älä turhaan pohdi mille päivälle mikäkin sopii tai milloin tapahtuu mitäkin

3.

säästä aikaa – valmiit ideat nopeuttavat sisällöntuotantoa ja ajastusohjeet toteutusta

4.

vinkkejä ja työkaluja toteutukseen (mukana mm. videotallenne Facebook- ja Instagram-julkaisujen ajastamisesta)

5.

valmis pohja tulevaisuutta varten – kalenteripohja on helppo muuntaa syksyn, tai vuoden ympäri ulottuvaksi suunnitelmaksi

Jätä yhteystietosi alle* ja sähköpostiisi kilahtaa 3 kuukauden postaussuunnitelma:

Lataa, täytä ja käytä

*Jättämällä yhteystietosi lomakkeelle, liityt uutiskirjeemme tilaajaksi. Tilaajana saat ensimmäisenä tiedon tulevista webinaareistamme, sekä hyödyllistä tietoa ja vinkkejä verkkonäkyvyyteen liittyen. Voit lopettaa uutiskirjeemme tilauksen koska tahansa.