Tietoturva

Tieturvapalveluilla varmistat selustasi. Tietoturva tulee huolehtia niin laitteilla, palvelimilla kuin yrityksen käytännöissä. Tarvittaessa autamme näissä kaikissa! Tarjoamme sinulle helposti käyttöönotettavia palveluita, joiden avulla suojaat tietosi ja laitteesi helposti.

Turvaa laitteesi

Tietoturvapalveluillamme suojaat kaikki päätelaitteesi.

Data Suomessa

Tarjoamme kotimaisia palveluita.

Vain parasta

Käytämme vain huippuluokan ratkaisuita.

varmuuskopiointi

5 € / KK + ALV

Varmuuskopiointi on paras vakuutus, jonka voit tiedoillesi ottaa. Tiedon katoaminen on todellinen riski. Varmuuskopionti turvaa parhaiten työaseman tiedot käyttäjien erehdyksiltä sekä kryptaavilta viruksilta.

Hinta alkaen 5 € / käyttäjä / kk sisältää 10 GB tallennustilaa. Pyydä tarjous suuremmasta tilasta ja useista käyttäjistä.

AUTOMAATTINEN

Palvelumme varmistaa työasemasi automaattisesti. varmistukset takaavat, että varmuuskopiot ovat aina ajan tasalla. Varmuuskopiointi suoritetaan valitsemillesi kohteille haluamanasi ajankohtana. Halutessasi voit käynnistää varmuuskopioinnin milloin tahansa nappia painamalla.

RAPORTOINTI

Halutessasi saat sähköpostiraportin jokaisesta varmistuskerrasta.

NOPEA

In-File Delta –tekniikka mahdollistaa sen, että vain muuttunut sisältö päivitetään varmuuskopioon. Tämä tekee varmistuksesta nopeaa.

sähköpostiturva

5 € / KK / KÄYTTÄJÄ + ALV

Sähköpostiturva parantaa tietoturvaa, tehostaa toimintaa ja varmistaa turvallisen sähköpostiviestinnän. Sähköpostiviestit analysoidaan koneellisesti, eikä käyttäjien yksityisyydensuoja vaarannu.

Sähköpostihuijaukset muuttuvat vuosi vuodelta hienostuneimmiksi. Vahingot voivat olla suuret, jos haittaohjelma pääsee yrityksen sisäverkkoon tai huijarit vievät yrityksen pankkitunnuksia. Tämän vuoksi tietoturvaa ei tule jättää loppukäyttäjien vastuulle. Palvelu suodattaa postin, ennen kuin se tulee loppukäyttäjän sähköpostilaatikkoon.

Lue lisää palvelusta alta ja pyydä suuremmille käyttäjämäärille tarjous. Microsoft 365 postipalveluiden käyttäjille suosittelemme F-Securen 365 tietoturvapakettia, josta löydät alempaa lisätietoa.

ei ROSKAPOSTIKANSIOTA

Yli 70 prosenttia sähköpostiliikenteestä on roskapostia, jonka läpikäymiseen hukkautuu aikaa pahimmillaan kymmeniä minuutteja joka päivä. Monet suodatusjärjestelmät siirtävät roskapostit erilliseen roskapostikansioon, johon loppukäyttäjällä on pääsy.

Loppukäyttäjä on kuitenkin usein tietoturvan heikoin lenkki; koko henkilökuntaa ei voi kouluttaa tietoturvan asiantuntijoiksi. Palvelussamme erillistä roskapostikansiota ei ole, vaan viestit on suodatettu, ennen kuin ne päätyvät loppukäyttäjän sähköpostiin.

SALATTU YHTEYS

Palvelu tarkistaa automaattisesti tulevat viestit usealla menetelmällä ja pysäyttää haittaohjelmia sisältävät viestit. Oikean postin kulkua järjestelmä ei hidasta. Viestien monimuotoisuuden vuoksi aivan kaikkea roskapostia ei ole mahdollista poistaa automaattisesti.

Järjestelmämme tukee salattua yhteyttä, joten viestinvälitys on kokonaisuudessaan salattua, mikäli myös lähettävä ja vastaanottava palvelin tukevat salausta.

Helppo käyttöönotto

Suodatuspalveluamme varten tarvitset vain oman verkkotunnusosoitteen. Suodatettavat sähköpostilaatikot voivat sijaita Sollertiksen, toisen operaattorin tai asiakkaan omalla palvelimella.

Suodatus avataan verkkotunnuskohtaisesti, ja se koskee kaikkia verkkotunnuksen sähköposteja. Sähköpostiohjelmiin ei tarvitse tehdä muutoksia, eikä työasemille tarvitse asentaa uusia ohjelmia.

WITH Secure Elements ENDPOINT PROTECTION

3,85 € / KK / KÄYTTÄJÄ + ALV *

With Secure Elements on pilvipalveluna toimiva tietoturvapalvelu. Se sisältää kattavat ratkaisut päätelaitesuojaukseen. Tietoturvan hallinnointi tapahtuu verkkoselaimella keskitetyn hallinnan kautta. Palvelua on helppo laajentaa ottamalla käyttöön myös muita With Securen palveluita.

Pyydä tarjous yli 25 päätelaitteen ympäristöistä.
* hinta vuosilisenssille

TUETUT KÄYTTÖJÄRJESTELMÄT

F-Secure Elementsistä löytyvät ratkaisut sekä työasema- että mobiililaitesuojaukseen. Palvelu toimii Windows, Mac, Linux, Android ja iOS käyttöjärjestelmillä.

kattava suoja PÄÄTELAITEILLE

F-Secure Elements Endpoint Protection toimii täysin pilvessä. Se on tekoälyä hyödyntävä päätelaitesuojaus, joka voidaan ottaa hetkessä käyttöön selaimella ja jota voi hallita vaivattomasti yhdestä konsolista. Se integroituu kaikkiin päätelaitteisiin ja pitää organisaation turvassa hyökkäyksiltä.

PALVELUNA TAI ITSE HALLINNOITUNA

Halutessasi hallinnoimme tietoturvaasi puolestasi ohjelman avulla. Huolehdimme laitteidesi päivityksistä palvelun avulla ja seuraamme tietoturvasi tilaa. Huoletonta, eikö totta?

WITH SECURE ELEMENTS FOR MICROSOFT 365

1,92 € / KK / KÄYTTÄJÄ + ALV *

Onko yrityksessäsi käytössä Microsoft 365-palvelut? With Securen Elements for Microsoft 365 nostaa palveluiden tietoturvan aivan uudelle tasolle. Palvelu on suunniteltu täydentämään Microsoft 365:n omia tietoturvaominaisuuksia, jotta saat kattavan suojauksen kaikkein kehittyneimpiä tietojenkalasteluyrityksiä, haittasisältöjä ja kohdennettuja hyökkäyksiä vastaan.

Pyydä tarjous yli 25 käyttäjän yrittyksille.
* hinta vuosilisenssille

NOPEA KÄYTTÖÖNOTTO

Saumaton integrointi 365 palveluihin. Pilvestä pilven käyttöönotto. Selkeä ja kilpailukykyinen hinta.

SUOJAA KOKO YMPÄRISTÖN

Kaikki sisältötyypit, kuten sähköpostiviestit, kalenterikutsut ja tehtävät, tarkistetaan haitallisen sisällön varalta.

Kymmenistä miljoonista sensoreista kerättyjä reaaliaikaisia uhkatietoja hyödyntämällä voidaan uudet uhat tunnistaa muutamassa minuutissa niiden synnystä.

HALLINTA

Kaikki käyttäjien postilaatikoissa olevasta haitallisesta tai epäilyttävästä sisällöstä annettavat tietoturvahälytykset ovat nähtävissä F-Secure Elements Security Centerin kätevässä taulukkonäkymässä. Elements-ratkaisuissa on yksi näkymä, joka kattaa kaikki yrityksen käytössä olevat suojausratkaisut.