Viestintä- ja etäkäyttö­palvelut

Tarjoamme liiketoimintasi viestintään nykyaikaiset työvälineet. Viestintä kytketään sujuvaksi osaksi liiketoimintaprosessejasi. Ratkaisumme mahdollistaa myös monipuoliset puhelinvaihdetoiminnot.

Citrix-palvelu

Etäkäytön avulla toimistosovelluksesi ovat aina ulottuvillasi, kun laitteessasi on internetyhteys. Etäkäyttösovelluksen asennus päätelaitteeseen riittää, muuta ei tarvita.

Lync-palvelu

Lyncin avulla kommunikoit tehokkaasti pikaviestein, pidät verkkokokouksia ja soitat minne päin maailmaa tahansa. Yhteydenpito on aina mutkatonta, sillä palvelumme toimii älypuhelimessasi, tabletissasi ja työasemallasi. Näet yhdellä silmäyksellä, onko kollegasi tai asiakkaasi vapaa. Yhteydenpitotapa valitaan näppärästi pikavalikosta.

Etäpalaverien pitäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja vaivatonta. Voit aloittaa videoneuvottelun suoraan omalta laitteeltasi. Halutessasi jaat muille kokouksen osallistujille oman näyttösi, PowerPoint-esityksesi tai OneNote-muistiinpanosi.

Viestintäratkaisumme parantavat yhteydenpitoa, säästävät aikaa ja tehostavat palaverikäytäntöjä. Voit työskennellä missä tahansa.