Sollertis lyhyesti

Sollertis on kotimainen ICT-palveluyritys. Tuotamme laadukkaasti ja luotettavasti monipuoliset konesali-, pilvi-, tuki- ja elinkaaripalvelut. Kauttamme saat myös tarvitsemasi lisenssit ja laitteistot.

Asiakkaille haluamme antaa aikaa keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa. Tunnistamme asiakkaidemme tarpeet ja pidämme huolta, että täytämme ne nyt sekä tulevaisuudessa. Koulutamme jatkuvasti henkilökuntaamme pysyäksemme kehityksen huipulla – näin osaamme tarjota asiakkaillemme aina oikeat ja nykyaikaiset välineet työntekoon. Ammattilaisillamme on vankkaa osaamista ja kokemusta IT-palveluiden tuottamisesta yli 20 vuoden ajalta.

Menestyksemme takana ovat seuraavat pitkän linjan ammattilaiset:

Mika Hoffren

Mika Hoffren,
hallituksen puheenjohtaja

Olen ollut mukana ICT-alalla 1980-luvun lopulta ja perustanut Suomen vanhimman olemassa olevan Internet-operaattorin Image Worldin. Hosting- ja konesaliliiketoimintoja olen kehittänyt 1990-luvun alkupuolelta lähtien. Lisäksi olen ollut mukana useissa pioneeriprojekteissa. Vahvuutenani on aina ollut vahva visio teknologian ja talouden kehityksestä, minkä ansiosta olen toteuttanut useita aikaansa edellä olleita IT-palveluita.

Joanna Niininen

Joanna Niininen,
Vice President

Olen valmistunut maisteriksi tietojenkäsittelytieteen koulutusohjelmasta, jonka jälkeen olen suorittanut yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon työn ohella. Näen jatkuvan koulutuksen tärkeäksi koko henkilökunnallemme. Pyrin tarjoamaan Sollertiksessa myös harjoittelupaikkoja nuorille, jotta meillä riittää tulevaisuudessakin osaavia tekijöitä. Olen työskennellyt monipuolisesti erilaisissa tehtävissä konesali- ja hosting-liiketoiminnassa, sen ansiosta minulla on vahva kokonaiskuva erilaisten palveluiden laadukkaasta tuottamisesta.

Rekrytointi

Sollertis tarjoaa sinulle haasteita ja mahdollisuuksia oppia uutta. Olemme nopea ja ketterä ICT-talo, jossa oma tuotekehitys on jatkuvaa. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja vastuullista otetta kaikessa toiminnassamme. Sollertiksen kattava palveluvalikoima mahdollistaa asiakasyritysten ICT-toimintojen tietoturvan, käytettävyyden ja käyttövarmuuden jatkuvan parantamisen. Sollertiksella on viisi palvelinkeskusta Suomessa ja viisi ulkomailla.

Avoimet paikat

B2B-myyjä

Etsimme tuloshakuista, hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa henkilöä tekemään B2B-myyntiä. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta palvelumyynnistä, mutta uskomme myös, että asenne korvaa kokemusta. Myyjänämme tarjoat tehokkaita ja turvallisia IT-ratkaisuja yrityksille. Sollertis tarjoaa sinulle työn vahvasti kehittyvässä organisaatiossa, huipputurvalliset ja laadukkaat tuotteet sekä mukavat työkaverit.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@sollertis.fi.